Mindset Consulting

Til private

Coaching

– nå dine personlige og professionelle mål

Ønsker du at skabe klarhed og overblik over dit liv, og gøre dig bedre i stand til at forstå, hvad du brænder for og ønsker for din fremtid? 

Går du måske rundt og drømmer om at blive selvstændig, men føler dig fastlåst af alle de begrænsninger, som du føler, at der er på din vej dertil? 

Spiller du en sportsgren på eliteplan, og drømmer du om at blive danmarksmester, eller måske verdensmester?

 

Eller drømmer du måske om noget helt andet? 

 

Mange mennesker, som ønsker at lave en vedvarende livsstilsændring eller som ønsker at få styr på deres liv, har ofte svært ved at lave ændringer på egen hånd og bryde gamle livsmønstre. En af grundene til det er, at alt for mange mennesker alene har fokus på at ændre handlemønstre, for at opnå det ønskede resultat. Det er dog ikke altid, at ændringer af de ydre omstændigheder vil være løsningen, da problemerne ofte kommer indefra. Ofte kan fastlåste tankemønstre i det underbeviste sind være en barriere for at lave permanente ændringer i folks liv, og derfor vil mange falde tilbage i gamle mønstre, selvom de ændrer de ydre omstændigheder. 

Hos Mindset Consulting tilbyder vi professionel personlig coaching og selvudvikling til dig, som ønsker at opnå et personligt mål, professionelt mål og/eller som ønsker at arbejde med dig selv. Vi mener, at den bedste investering du kan lave, er i dig selv og din egen udvikling, og resultaterne vil ses derefter. Vi støtter dig igennem hele programmet og i at opdage og udnytte ubegrænsede ressourcer og overkomme barrierer. Du vil indse igennem forløbet, at alt hvad du skal bruge ligger i dvale inde i dig, som du kan vække og lære og bruge. På den måde opnår du det bedst ønskede resultat. 

Vi arbejder målrettet med vores klienters eget selvbillede og personlige udvikling, som vil skabe holdbare og fundamentale resultater. Vores målsætning er at vores klienter, som deltager i vores coachingforløb, ændre fastlåste kognitive mønstre og at denne udvikling vil hjælpe dem med at tage action på de ting, de ønsker for dem selv. 

 

Efter endt forløb vil du fortsat have adgang til alt materiale og kan derfor genbruges i takt med at du ønsker at sætte yderligere mål, samt fortsætte din personlige udvikling.