Mindset Consulting

Til virksomheder

Coaching for virksomheder

For mange virksomheder er coaching blevet en vigtig investering for ledelsen og medarbejdere på alle niveauer. Coaching er et værdifuldt redskab til at løse udfordringer i forbindelse med vækst, udvikling, daglige problematikker, forandringer og andre overvejelser på arbejdspladsen.

Mindset Consulting tilbyder virksomheder coaching forløb for enten ledelse, specifikke afdelinger og én til én forløb med medarbejdere. Vores coaching program kan effektivt anvendes til vækst i en virksomhed, til effektiviteten af et team og afdeling eller til den personlige udvikling af en medarbejder.

Vi tilbyder at støtte virksomheder, igennem et personlig- og forretningsudviklings program, som er udarbejdet af en af verdens førende indenfor udvikling. Programmet er baseret på over 150 års intensiv forskning og praktisk erfaring, som vi er godkendt konsulenter og facilitator til og vi bruger programmet aktivt i alle vores typer af forløb.

Vi tror på vækst og udvikling gennem ledelsen og medarbejdernes mindset, samt et godt samarbejde og samspil. Gennem vores selvudviklingsprogram og coaching vil I lære hvordan I kan ændre virksomhedens kultur til det bedre, lære hvordan I kan sætte fokus på de aspekter i virksomheden, som vil være til fordel for virksomhedens udvikling, samt vil I få adgang til værktøjer til at implementere i virksomheden. Efter endt forløb vil man fortsat have adgang til alt materiale og kan derfor genbruges i takt med at virksomheden ønsker at sætte nye mål løbende.

Coaching forløb til virksomheder:

√  Én til én coaching med leder

√  Én til én coaching med medarbejder

√  Team-coaching for ledere

√  Team-coaching for ledere og medarbejdere, afdelinger og teams